La Nit dels Museus atrau a més de 168.000 persones a l’àrea metropolitana de Barcelona

El Recinte Modernista de Sant Pau i el MACBA són els més visitats

Publicitat
Un total de 168.171 persones han participat a La Nit dels Museus entre les 19.00 hores i la una de la matinada d’aquest dissabte a l’àmbit metropolità de Barcelona, segons ha informat l’Institut de Cultura de la capital catalana. Al vespre, els equipaments més visitats han estat el Recinte Modernista de Sant Pau amb 13.675 visitants, el Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA) amb 10.958, el conjunt d’equipaments del MUHBA amb 10.854, el Museu Europeu d’Art Modern (MEAM) amb 7.282, el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) amb 7.063, el Cosmocaixa amb 6.485 i el Museu d’Arqueologia de Catalunya amb 60.69 visitants.

A l’Àrea Metropolitana hi participaven 16 espais, d’entre els quals els cinc de l’Hospitalet han aplegat 6.329 visitants, els quatre de Badalona 5.387, els dos de Sant Joan Despí 1.010 i els dos d’Esplugues de Llobregat 1.219. A més, 243 persones van visitar el Museu d’Història de la Immigració de Catalunya de Sant Adrià del Besòs, 1.450 el d’Aigües de Cornellà de Llobregat i 417 el Museu Torre Balldovina de Santa Coloma de Gramenet.

En total van ser 84 els espais que van obrir les seves portes, també durant el dia ja que enguany coincidien el Dia Internacional dels Museus i La Nit dels Museus.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes