Almenys 12 ferits per una explosió contra un autobús turístic al Gran Museu Egipci de Gizeh

Els serveis d'Emergència es troben en el lloc i la Policia ha acordonat la zona per investigar l'incident

Publicitat

Almenys 12 persones han resultat ferides per una detonació que ha aconseguit aquest diumenge a un autobús turístic als voltants del Gran Museu Egipci prop de les Piràmides de Gizeh, segons han confirmat fonts de seguretat.

La majoria dels ferits són estrangers, d’acord amb les mateixes fonts.

Els serveis d’Emergència es troben en el lloc i la Policia ha acordonat la zona per investigar l’incident.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca