El vicecanceller d’Àustria presenta la seva dimissió com a número dos del Govern i líder del seu partit

Ha estat acusat d'oferir contractes estatals a un oligarca rus

Publicitat

El vicecanceller d’Àustria, Heinz-Christian Strache, ha dimitit aquest dissabte tant del seu càrrec públic com del lideratge del seu ultradretà Partit de la Llibertat, després de ser acusat d’oferir contractes estatals a un oligarca rus a canvi de suport polític, segons ha fet saber en roda de premsa recollida per la cadena OE24.

Strache, la formació del qual és soci menor en la coalició de Govern d’Àustria, ha posat el seu càrrec a la disposició del canceller, Sebastian Kurz, després d’una reunió mantinguda entre tots dos aquest matí a la seu de la Cancelleria a Viena.

El mateix vicecanceller ha informat durant la seva compareixença que l’excandidat presidencial del Partit de la Llibertat i actual ministre de Transport, Norbert Hofer, el substituirà en tots dos llocs.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca