El Teatre Lliure estrena ‘Dolors’, la primera “sèrie de teatre” en sis capítols

Sergi Belbel, Cristina Clemente i Eulàlia Carrillo han escrit una idea original de Meritxell Yanes

El Teatre Lliure de Gràcia estrena la setmana vinent tot un “experiment”. És ‘Dolors’, la primera sèrie de ficció “de teatre” en sis capítols independents, representats de dos en dos en tres sessions de tarda, o tots seguits l’últim diumenge de funcions. ‘Dolors’ és una idea original de Meritxell Yanes (‘Ventura’) que han escrit a sis mans Sergi Belbel, Cristina Clemente i Eulàlia Carrillo. Aquesta “sit com” teatral protagonitzada per Enric Cambray, Gemma Martínez i Meritxell Yanes explica en clau humorística -i rerefons feminista- l’invent d’un dispositiu per combatre una injustícia: el dolor de la menstruació. En ple auge de les sèries televisives, l’obra aplica els mecanismes del llenguatge televisiu –amb ‘Plats Bruts’ com a gran referent, segons ha confessat Belbel aquest divendres- al teatre.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes