El CAC demana un tracte informatiu “normalitzat i no estereotipat” al col·lectiu LGBTI

Loppacher ha demanat que els mitjans de comunicació mostrin les diferents realitats socials

Publicitat

El president del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), Roger Loppacher, ha demanat un tracte informatiu “normalitzat i no estereotipat” al col·lectiu LGBTI amb motiu aquest divendres del Dia Internacional contra l’Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia.

En un comunicat, el consell ha recordat que va redactar unes recomanacions amb 19 punts que fan referència al llenguatge, els recursos visuals, la informació, la ficció, l’entreteniment i la publicitat per fomentar la visibilitat de les persones LGBTI d’una manera normalitzada.

Loppacher ha demanat que els mitjans de comunicació mostrin les diferents realitats socials, facin servir un llenguatge inclusiu sense expressions discriminadores i evitin la difusió de continguts que puguin fomentar o justificar l’odi per motius d’orientació sexual.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca