eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  A Contracorriente Films compra l’edifici dels cinemes Verdi a Barcelona per assegurar el futur de les sales

  L'empresa preveu també afrontar la modernització i renovació de les instal·lacions

  A Contracorriente Films ha comprat l’edifici que acull els cinemes Verdi a Barcelona, als carrers Verdi i Torrijos del barri de Gràcia, amb l’objectiu d’assegurar el futur de les sales. L’empresa és propietària del Grup Verdi, amb sales de cine també a Madrid, i fins ara estava de lloguer en aquest edifici. La compra s’ha fet a través d’un crèdit que la productora i distribuïdora cinematogràfica ha obtingut de l’Institut Català de Finances (ICF) i de l’entitat Tríodos, en virtut d’un acord signat entre les tres institucions a finals de l’any passat per impulsar projectes socials, culturals i mediambientals. Un cop ha adquirit l’immoble, A Contracorriente preveu també iniciar un procés de modernització i renovació dels emblemàtics cinemes barcelonins.

  Amb seu a Barcelona, A Contracorriente Films es dedica a la distribució de cinema independent i és propietària de llargmetratges com ‘Intocables’ o ‘Dios mío, ¿pero qué te hemos hecho?’, entre d’altres. Opera a partir d’un procés d’integració vertical que passa des de la producció de llargmetratges –com ara ‘La librería’, d’Isabel Coixet, o ‘Litus’, de Dani de la Orden, encara per estrenar- fins a la gestió i propietat de sales de cinema, amb cadenes com Conde Duque a Madrid o el Grup Verdi, integrat també per Espectarama, dedicada a l’explotació dels cinemes Verdi de Barcelona i Madrid.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca