A Contracorriente Films compra l’edifici dels cinemes Verdi a Barcelona per assegurar el futur de les sales

L'empresa preveu també afrontar la modernització i renovació de les instal·lacions

A Contracorriente Films ha comprat l’edifici que acull els cinemes Verdi a Barcelona, als carrers Verdi i Torrijos del barri de Gràcia, amb l’objectiu d’assegurar el futur de les sales. L’empresa és propietària del Grup Verdi, amb sales de cine també a Madrid, i fins ara estava de lloguer en aquest edifici. La compra s’ha fet a través d’un crèdit que la productora i distribuïdora cinematogràfica ha obtingut de l’Institut Català de Finances (ICF) i de l’entitat Tríodos, en virtut d’un acord signat entre les tres institucions a finals de l’any passat per impulsar projectes socials, culturals i mediambientals. Un cop ha adquirit l’immoble, A Contracorriente preveu també iniciar un procés de modernització i renovació dels emblemàtics cinemes barcelonins.

Publicitat

Amb seu a Barcelona, A Contracorriente Films es dedica a la distribució de cinema independent i és propietària de llargmetratges com ‘Intocables’ o ‘Dios mío, ¿pero qué te hemos hecho?’, entre d’altres. Opera a partir d’un procés d’integració vertical que passa des de la producció de llargmetratges –com ara ‘La librería’, d’Isabel Coixet, o ‘Litus’, de Dani de la Orden, encara per estrenar- fins a la gestió i propietat de sales de cinema, amb cadenes com Conde Duque a Madrid o el Grup Verdi, integrat també per Espectarama, dedicada a l’explotació dels cinemes Verdi de Barcelona i Madrid.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca