La restauració de la façana de la Casa Batlló finalitza

Es podrà visitar la façana amb un àudio gratuït per entendre els treballs de restauració a partir del 23 de maig

Publicitat

La restauració de la façana de la Casa Batlló ha finalitzat i, a partir del 23 de maig, es podrà realitzar una visita amb un àudio gratuït per entendre els treballs que s’hi han dut a terme. Com s’ha explicat en un comunicat, la façana va ser restaurada per primera vegada l’any 2001, pocs anys abans de ser declarada Patrimoni Mundial de la Unesco. La restauració que es va dur a terme de gener a maig de 2019 ha estat “més minuciosa” i, com ha indicat Xavier Villanueva, director d’obres de la Casa Batlló, s’ha anat “més enllà” i “a l’origen”. Professionals de set gremis diferents hi han intervingut per netejar-la, restaurar-la i aplicar diferents tècniques de conservació; un procés especialment complex a causa dels cinc materials que la componen (pedra, ferro, ceràmica, vidre i fusta), cadascun dels quals ha exigit un tractament específic.

A partir del 23 de maig, els interessats poden apropar-se a la Casa Batlló per sol·licitar l’accés gratuït a aquest àudio. D’aquesta manera, el visitant, amb el seu propi dispositiu mòbil, podrà accedir a una pàgina web i escoltar les novetats de la façana al seu davant.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca