El rodatge de ‘Merlí’ tindrà lloc a la UB, el Barri Gòtic, el Raval i la Barceloneta

Serà la seva primera producció original de Movistar+ gravada en català

Publicitat

El rodatge del ‘spin-off’ ‘Merlí: Sapere Aude’ començarà el 20 de maig i tindrà lloc en localitzacions com la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona (UB), el Barri Gòtic, el Raval i la Barceloneta.

S’allargarà unes deu setmanes i tindrà com a protagonista Carlos Cuevas, mentre que Héctor Lozano, creador de la sèrie original, seguirà al capdavant del projecte, ha informat Movistar+ en un comunicat aquest dimarts.

Segons ha concretat la plataforma, aquesta serà la seva primera producció original gravada en català, i es podrà veure a finals del 2019.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca