El Festival de Sitges ofereix a Cannes un fòrum de terror on presentarà ‘Baby’ de Juanma Bajo Ulloa

El certamen es fa present al Festival de Cannes amb el projecte ‘Fantastic 7’ i altres trobades amb la indústria

El Festival de Sitges, conjuntament amb el Marché du Film del Festival de Cannes i Bernardo Bergeret– organitzen aquest diumenge dins del festival francès el fòrum ‘Fantastic 7’, en el marc del qual es presentaran set films a proposta de set festivals d’arreu que comparteixen la passió pel gènere fantàstic. Certàmens com el Festival Internacional de Cinema Fantàstic Bucheon, El Festival Internacional de Cinema de Toronto, South by Soutwest d’Austin o el mateix Festival de Sitges, que hi presentarà la nova producció de Juanma Bajo Ulloa, ‘Baby’. La presència del festival català a Cannes s’estén també a la trobada d’actors Fantastic Fanatics Mixer i a la presència del seu subdirector, Mike Hostench, moderant una taular rodona sobre la productora nord-americana XYZ Films.

Publicitat

‘Fantastic 7’ és un fòrum en el marc del Festival de Cannes “destinat a fomentar el talent dins de la indústria del gènere i afavorir la seva connexió amb socis comercials potencials”. Impulsat pel Festival de Sitges, el mateix Marché du Film de Cannes i el fundador de Blood Window, Bernardo Bergeret, el fòrum celebrarà la seva primera edició el diumenge 19 de maig al migdia al Palais K, apadrinada pel director J.A. Bayona.

La iniciativa exhibeix set propostes presentades per set festivals d’arreu del planeta, que tenen en el gènere fantàstic un dels trets d’identitat a través de la seva programació. A més del Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, els altres festivals que formen part de la iniciativa són: el Festival Internacional de Cinema Fantàstic Bucheon, el Festival Internacional de Cinema del Caire, el Festival Internacional de Cinema en Guadalajara (Mèxic), el Festival Internacional de Cinema i Premis de Macao, el South by Southwest i el Festival Internacional de Cinema de Toronto. El projecte que presenta Sitges és la nova producció del cineasta Juanma Bajo Ulloa, Baby.

Els festivals de cinema fantàstic es tornaran a trobar la tarda de diumenge, a les 18h, al Fantastic Fanatics Mixer, un esdeveniment que reuneix els actors clau en el camp del gènere. Tots els directors, distribuïdors, compradors i programadors de festivals de la indústria del fantàstic estan convidats a aquesta sessió de networking a la Plage des Palmes.

Sitges també tindrà presència al certamen francès a través del seu subdirector, Mike Hostench, que divendres 17 de maig, a les 15h, moderarà una taula rodona dedicada a la productora nord-americana XYZ Films, responsable de títols de gènere com ‘The Raid’, ‘The Invitation’ o ‘Mandy’ –presentats al Festival– entre molts altres.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca