Dimarts 22 Octubre, 2019
eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Un festival mostrarà cinema, música i fotografia de la regió italiana de Puglia a Barcelona

  Es celebrarà entre aquest dimarts i el 18 de juny, en espais com la Filmoteca de Catalunya, la Fundació Enric Miralles i l'Institut Italià de Cultura.

  La iniciativa artística Itàlia Repubblica Creativa organitzarà exposicions, instal·lacions i esdeveniments per mostrar cinema, música, fotografia i disseny de la regió de Puglia a Barcelona entre aquest dimarts i el 18 de juny, en espais com la Filmoteca de Catalunya, la Fundació Enric Miralles i l’Institut Italià de Cultura.

  Organitzen la cita el Consolat General d’Itàlia a Barcelona, l’Institut Italià de Cultura de Barcelona i la Cambra de comerç Italiana de Barcelona, amb la Regione Puglia com a convidada de l’edició d’aquest any, han explicat en un comunicat aquest dilluns.

  La programació inclou el cicle de cinema ‘Deviazioni. Puglia fuori traccia’, que mostrarà Puglia a través de pel·lícules, curtmetratges i la sonorització en viu d’un documental inèdit amb música electrònica, amb presència dels directors Alessandro Piva, Luciano Toriello, Davide Barletti e Pierluigi Ferrandini i del músic Fedele Ladisa (Agents of Time)

  La Fundació Enric Miralles acollirà l’exposició ‘Erosioni. Puglia: leggende, utopie, visioni’ que passeja pel paisatge contemporani de la regió a través d’obres d’artistes que empren la fotografia i la imatge en moviment com a eina per a l’anàlisi i la investigació.

  El ceramista Giorgio di Palma proposa un diàleg entre la memòria i les tècniques tradicionals i la recerca de noves expressions del disseny contemporani al jardí de l’Institut Italià de Cultura de Barcelona, amb ‘Mutazioni. Nuove forme dell’artigianato e del design in Puglia’ (Mutacions. Noves formes d’artesania i disseny a Puglia),

  Finalment, una celebració final el 2 i 3 de juny oferirà al passeig Marítim del Port de Barcelona tallers, sessions de Pd, espectacles i concerts, entre d’altres propostes.

  5,259FansM'agrada
  976SeguidorsSeguir
  15,533SeguidorsSeguir

  Anàlisi | Opinió | Informació

  Encara no ets de la comunitat Mirall a Facebook?

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca