Detingudes cinc persones pels seus vincles amb l’atemptat de desembre a Estrasburg

Chekatt va utilitzar un revòlver del segle XIX per cometre el seu atac

Publicitat

Les forces de seguretat franceses han detingut cinc persones per la seva presumpta vinculació amb les armes que es van confiscar a Cherif Chekatt, l’autor de l’atemptat perpetrat l’11 de desembre a Estrasburg i que va provocar la mort de cinc persones i onze ferits.

Chekatt va utilitzar un revòlver del segle XIX per cometre el seu atac i, en els escorcolls al seu habitatge, els agents també van confiscar més armament. Els investigadors han seguit les pistes de les armes i, d’aquesta manera, han arribat fins a almenys cinc sospitosos d’entre 23 i 46 anys, un d’ells ja a la presó, segons les fonts citades per ‘Le Parisien’.

Chekatt, que va ser abatut a trets després de dos dies fugit, havia jurat lleialtat en un vídeo a l’organització terrorista Estat Islàmic, que es va atribuir l’autoria de l’atac.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca