Unes 2.000 persones visiten l’estand de Barcelona a la Fira Internacional del Llibre de Buenos Aires

Publicitat

Unes 2.000 persones han visitat a la Fira Internacional del Llibre l’estand dedicat a Barcelona, ciutat convidada de l’edició d’aquest any. Al llarg de tres setmanes, la capital catalana ha desplegat una mostra de les veus emergents de la seva literatura de la mà de 64 escriptors i il·lustradors —32 dones i 32 homes—. Els autors més venuts a la llibreria de l’estand, que ha comptat amb 10.000 exemplars de 600 títols provinents d’una quarantena d’editorials, han estat Héctor Lozano, Paula Bonet i Mercè Rodoreda. D’altra banda, l’acte que ha concentrat més públic és el concert que Sílvia Pérez Cruz va oferir el 27 d’abril i que va congregar prop de 3.000 persones.

Segons un comunicat emès aquest diumenge per l’Ajuntament de Barcelona, s’estima que més de 10.000 persones han participat en alguna de les 120 activitats programades des del passat 24 d’abril al recinte firal de La Rural. Xerrades, homenatges i diàlegs d’escriptors són només una mostra dels actes que s’han celebrat a l’auditori.

D’altra banda, la llibreria de l’espai dedicat a Barcelona ha esgotat la quarantena de diccionaris de llengua catalana que oferia. Així mateix, els escriptors que més s’han venut han estat Héctor Lozano, amb ‘Cuando fuimos los peripatéticos’; Paula Bonet, amb les obres ‘La sed’, ‘Roedores’ i ‘Qué hacer cuando en la pantalla aparece the end’, i Mercè Rodoreda, amb ‘Jardín junto al mar’, ‘La plaza del diamante’ i ‘La calle de las camelias’.

A part, alguns dels escriptors catalans que han despertat més interès en les jornades professionals celebrades en el marc de la fira han estat Joan Brossa, Irene Solà, Gabriel Ferrater i Lluís Calvo. Per la seva banda, i gràcies a la seva participació al certamen, la dramaturga Victòria Szpunberg ha trobat un editor que publicarà el conjunt de la seva obra teatral.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca