Música i solidaritat s’uneixen al Share Festival amb C. Tangana, Becky G, Nil Moliner, Rayden i Alfred García

El certamen que se celebra al Poble Espanyol oferirà actuacions de música urbana i de pop-rock

Publicitat

El Share Festival celebra la seva segona edició del 28 i 29 de juny al Poble Espanyol, on la música i la solidaritat tornaran a ser protagonistes en un cartell format per música urbana i el pop-rock. En aquesta edició, hi actuen C. Tangana, Becky G, Lola Índigo, Nil Moliner, Don Patricio, Carlos Sadness, Rayden i Alfred García, que ja va actuar en la primera edició del certamen. El director del Share Festival, Stefano Maccarone, ha ressaltat que la temàtica del certamen és la felicitat a través de la música i la solidaritat. “Volem transmetre un missatge solidari a les noves generacions i els artistes són l’altaveu que fan que el nostre missatge arribi més lluny i més clar”. Maccarone ha explicat que el festival tindrà un dia més urbà i un altre més pop-rock.

El Share Festival es presenta de nou com un festival “solidari” en què els assistents poden prendre consciència i col·laborar en diverses iniciatives solidàries vehiculades a través d’ONGs. L’any passat va convocar 10.000 persones en la seva primera edició. De fet, a l’App del Festival es poden realitzar accions solidàries gràcies a les ONG col·laboradores: ACNUR, Medicos sin Fronteras, Greenpeace, Amnistía Internacional, Cruz Roja, Proactiva Open Arms, Acción contra el Hambre, Jane Goodall Institute, Change.org, Share The Meal, AUARA, Common Goal i Teaming. En la primera edició del Festival es van realitzar 15.000 accions solidàries.

La segona edició del Share Festival dedicarà el divendres 28 de juny a la música urbana amb l’artista americana Becky G de cap de cartell. Becky G és la segona artista femenina més escoltada de Spotify i Youtube a Espanya, sent el seu senzill ‘Sin Pijama’ la cançó més escoltada d’aquest any a l’Estat Espanyol. Actualment és una de les artistes de reggaeton més populars del món i obrirà la seva gira europea al Share Festival. Un dels darrers èxits de l’artista ha sigut ‘Booty’, una cançó que precisament ha fet conjuntament amb C. Tangana, un altre dels artistes que visitarà el festival. C.Tangana està considerat l’artista trap més popular de l’Estat Espanyol.

El divendres també actuarà al festival a Lola Índigo que es va donar a conèixer gràcies al seu èxit ‘Ya no quiero na’, que va ser número 1 de totes les llistes espanyoles a l’estiu del 2018. Don Patricio també actuarà divendres.

Publicitat

El dissabte 29 serà el torn del pop-rock d’Alfred García i la música festiva i mestissa de Nil Moliner. Alfred García actuarà al Share Festival per presentar el seu primer àlbum ‘1016’, que ja va avançar parcialment en la seva actuació de l’any passat al mateix festival.

Alfred García li fa molta il·lusió tornar al festival un any després perquè en aquell moment va ser el primer concert que va oferir després del seu pas per OT. Ha avançat que enguany hi arriba amb un disc al mercat, però ha apuntat que donarà a conèixer algun tema nou. “Els festivals és un lloc que més enllà del teu públic n’hi ha d’un altre tipus i d’altres artistes”. Presentarà al festival el format de la gira que fa actualment en sales amb alguna incorporació nova a nivell escenogràfic i afegirà nous elements més i jugaran amb les pantalles.

Dissabte també passarà pel festival la música festiva de Nil Moliner, que acaba de llençar dos nous singles ‘El Despertar’ i ‘Soldadito de Hierro’, que formaran part del seu segon disc que es publicarà a començaments de 2020. Nil Moliner ha reconegut li feia molta il·lusió formar part del cartell en un festival on s’uneixen la música i la solidaritat. Dissabte també pujaran a l’escenari Carlos Sadness i Rayden.

Al festival també hi actuarà la companyia de hip hop Brodas Bros i el dj i influencer Luc Loren. A més a més, durant tot el cap de setmana, tindran lloc nombroses activitats i accions solidàries, segons avança l’organització.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes