Contorno Urbano realitza un nou mural interactiu amb l’artista Degon

Contorno Urbano realitza un nou mural interactiu amb l’artista Degon

L’artista Degon ha realitzat el mural “Green Screen Art” dins del projecte d’art urbà 12+1, iniciativa de la Fundació Contorn Urbà. L’obra es troba en la façana del centre cívic Cotxeres Borrell, la qual es transforma cada mes amb la intervenció d’un artista diferent. Degon ha volgut anar més enllà del muralisme com pròpiament es coneix, creant una obra interactiva que, per a gaudir íntegrament, requereix l’ús d’un mòbil.

Publicitat

A més de muralista, Degon és dissenyador audiovisual, cofundador de Device Studio i la meitat de la banda post-rap JUDDER. Conscient del pes creixent de les xarxes socials i internet, aprofita l’entorn digital on es visualitzen les seves obres, per a experimentar amb tècniques com el chroma o les petites animacions. Amb obres com la realitzada en el projecte 12+1, pot completar les seves intervencions més enllà de l’espai físic, permetent fer reflexionar sobre els jocs de color d’una peça o sobre com es pot transformar a través de la imaginació. A través d’un estil gràfic més pròxim al món del disseny i un fons de color verd per a ser usat com chroma, es barreja imatge, vídeo i edició digital amb la intervenció física. D’aquesta manera, es pretén diluir la frontera entre el tangible i el digital.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca