La CCMA signa un acord amb la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya per difondre i promocionar el certamen

L'esdeveniment cinematogràfic, que enguany arriba a la seva 25a edició, se celebrarà a Lleida del 6 al 13 de juny

 La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i el Centre Llatinoamericà de Lleida han signat un acord de col·laboració per difondre i promoure les activitats de la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya. Segons aquest acord, que té una durada de dos anys, els mitjans de la CCMA promouran i difondran les activitats de la Mostra, que aquest any arriba a la 25a edició i que tindrà lloc entre el 6 i el 13 de juny a la ciutat de Lleida. L’objectiu del certamen és donar a conèixer la cinematografia llatinoamericana a l’estat espanyol i, alhora, acostar al públic la cultura dels diferents països llatinoamericans, a través de les projeccions i actes paral·lels. Així mateix, la Mostra també vol reconèixer i premiar els millors treballs del cinema llatinoamericà.
En aquest 25è aniversari, la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya comptarà amb les Seccions Oficials de Llargmetratges, Curtmetratges i Documentals, així com les habituals sessions especials i les matinals infantils. Durant la inauguració del certamen, el dijous 6 de juny, es concediran els Premis d’Honor de la Mostra, els Premis Jordi Dauder a la creativitat en el cinema català i el Premi Ángel Fernández Santos.

Organitzada per l’Ajuntament de Lleida i el Centre Llatinoamericà de Lleida, la Mostra té com a objectiu promoure la cinematografia llatinoamericana a l’Estat i, a la vegada, acostar la cultura dels diferents països llatinoamericans als assistents al certamen, a través de les projeccions i dels diferents actes paral·lels. Així mateix, el certamen també vol reconèixer i premiar els millors treballs cinematogràfics realitzats per llatinoamericans a tot el món, principalment aquells produïts exclusivament a Llatinoamèrica o en coproducció amb altres països, així com servir de pont per a la distribució, a l’estat espanyol i a Europa, de produccions fetes per llatins.

Publicitat

Aquest acord s’emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i dels festivals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb les institucions que treballen per fomentar la cultura, l’educació, la creació i la innovació.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

ERC avisa JxCat que no explicarà “sopars de duro”

La número dos d'ERC per Barcelona a les eleccions del 14-F, Laura Vilagrà, ha reclamat aquest dimarts a JxCat una campanya electoral amb "joc...

Unides Podem, ERC i Bildu retiren l’esmena ‘antidesnonaments’ i no es votarà en el ple del Congrés

Unides Podem, ERC i EH Bildu han retirat l'esmena als pressupostos del 2021 per prohibir els desnonaments sense alternativa habitacional i el tall de...

Borràs dubta que la independència sigui una “prioritat” per ERC

La candidata de JxCat a la presidència de la Generalitat, Laura Borràs, ha qüestionat aquest dimarts que la independència sigui una "prioritat" per ERC...

Argimon diu que s’està estudiant si els nens compten en el màxim de 10 persones per Nadal

El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ha reconegut que els nens fins a 14 anys "podrien no comptar" en la limitació a...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca