Dimarts 22 Octubre, 2019
eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Trump assegura que la Xina “va trencar l’acord” en les negociacions comercials

  El president dels Estats Units, Donald Trump, ha assegurat aquest dimecres que la Xina “va trencar l’acord” en les negociacions comercials amb Washington i que s’enfrontarà a aranzels durs si no s’assoleix un pacte.

  “Veuen els aranzels que posarem?”, ha preguntat Trump a una multitud de partidaris a Florida. “Perquè ells van trencar l’acord (…) Ells van trencar l’acord. Així que venen volant. El vice-primer ministre (Liu He) arriba volant aquest divendres, però ells van trencar l’acord”, ha afegit.

  “No poden fer-ho, això. Així que ho pagaran. Si no aconseguim un acord, no hi ha res de dolent a cobrar més de 100.000 milions de dòlars l’any”, ha sostingut.

  Trump ha amenaçat amb elevar els aranzels als béns importats des de la Xina a partir d’aquest divendres, després que Pequín es va retractar d’importants compromisos que havia dut a terme durant les negociacions en curs, segons van afirmar aquesta setmana els funcionaris dels Estats Units.

  5,256FansM'agrada
  976SeguidorsSeguir
  15,539SeguidorsSeguir

  Anàlisi | Opinió | Informació

  Encara no ets de la comunitat Mirall a Facebook?

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca