Trump assegura que la Xina “va trencar l’acord” en les negociacions comercials

El president dels Estats Units, Donald Trump, ha assegurat aquest dimecres que la Xina “va trencar l’acord” en les negociacions comercials amb Washington i que s’enfrontarà a aranzels durs si no s’assoleix un pacte.

“Veuen els aranzels que posarem?”, ha preguntat Trump a una multitud de partidaris a Florida. “Perquè ells van trencar l’acord (…) Ells van trencar l’acord. Així que venen volant. El vice-primer ministre (Liu He) arriba volant aquest divendres, però ells van trencar l’acord”, ha afegit.

“No poden fer-ho, això. Així que ho pagaran. Si no aconseguim un acord, no hi ha res de dolent a cobrar més de 100.000 milions de dòlars l’any”, ha sostingut.

Trump ha amenaçat amb elevar els aranzels als béns importats des de la Xina a partir d’aquest divendres, després que Pequín es va retractar d’importants compromisos que havia dut a terme durant les negociacions en curs, segons van afirmar aquesta setmana els funcionaris dels Estats Units.

- Publicitat -

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Els més llegits

Moció de cesura

Al contraatac

Pànics morals

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca