L’EMBASSA’T 2019 presenta els quatre grups que participaran al concurs FÀBRICA EMBASSA’T

El guanyador del concurs, que es celebrarà a l’Auditori del MACBA, serà l’encarregat d’obrir l’onzena edició del festival el dia 14 de juny

Publicitat

L’onzena edició de L’EMBASSA’Ts’acosta i, com cada any, el festival ofereix un cartell eclèctic amb la millor música alternativa i electrònica nacional i internacional. La zona esportiva de La Bassa de Sant Oleguer es vestirà de gala per rebre les bandes que, una vegada més, faran de L’EMBASSA’T una festa memorable. Podrem gaudir de grups consagrats als escenaris del festival, de grups novells, de presentacions de discs o fins i tot de concerts exclusius a Catalunya durant l’estiu. Els dies 14 i 15 de juny teniu una cita amb la millor música del moment a L’EMBASSA’T 2019!

L’organització de l’EMBASSA’T presenta els quatre grups seleccionats per participar al concurs FÀBRICA EMBASSA’T, d’on sortirà el grup que inauguri el festival el divendres 14 de juny. Els elegits tocaran a la gran final, que es celebrarà el divendres 17 de maig a les 19h a l’Auditori del MACBA de forma totalment gratuïta. Enguany s’han presentat més de 50 propostes, de les quals l’organització n’ha escollit quatre. Per començar tenim a Nuria García, que aprofitarà l’avinentesa per presentar Breathless, el seu primer treball en solitari, barrejant la seva habilitat al violí amb la música electrònica. També hi participaran les Pinpilinpussies, el dúo riot que s’encarregaran de posar l’Auditori del MACBA de cap per avall amb el seu potent garatge lo-fi. A més, podrem gaudir del psych-surf-pop d’Azul, i del poderós directe funky-disco del dúo Urfabrique. Una final igualadíssima que ens permetrà gaudir de quatre directes de futur. Després dels 4 concerts, un jurat especialitzat format pel Raül Hinojosa, presentador del programa Songhunter a iCat FM; la Marta Salicrú, directora executiva de Radio Primavera Sound, i en Pau Corbalán, director de Cooncert, escolliran la banda guanyadora.

A banda del nom que sortirà escollit a través del concurs FÀBRICA EMBASSA’T, ja sabeu el cartell complet de l’onzena edició del festival, i estem segurs que ja us esteu aprenent les cançons de cada grup per corejar-les i ballar-les com si us hi anés la vida. Per a que us pugueu organitzar millor, L’EMBASSA’T 2019 presenta el seu cartell per dies i posa a la venta entrades individuals per divendres i dissabte a un preu de 25€. D’aquesta forma, la jornada inaugural comptarà amb el DJ set de Kiasmos com a cap de cartell. Els acompanyaran El Petit De Cal Eril presentant un nou disc, un nou concepte, i trencant noves barreres dins el pop metafísic; Joe Crepúsculo presentant 10, disc de celebració dels seus 10 anys de carrera; Cala Vento i el seu tercer disc Balanceo, editat per ells mateixos dins el segell MontgríClara Peya amb el pop electrònic visceral del seu últim disc Estòmac, o el folk progressiu de Ljubliana and the Seawolf, que presentaran Libra. A més, altes dosis d’electrònica a l’Escenari CLUB ens faran ballar fins la matinada de la mà de Lasers, que tornen al festival cinc anys després d’un set que va ser antològic; la sessió de Ylia, una de les referents del panorama underground nacional; el pacte entre Virginie i Troya Modet com a Shakti Alliance, i el set amb regust dels 60, 70 i 80 de Spacer.

Per acabar-ho d’adobar, el dissabte estarà encapçalat pels gallecs Novedades Carminha, que estaran presentant la seva cinquena referència discogràfica, Ultraligero, en l’únic concert que faran a Catalunya aquest estiu. A més, el francès Kazy Lambist trepitjarà per primera vegada un festival català. També el pop electrònic de Delaporte arribarà directament des de Madrid; les maresmenques Mourn estaran presentant el seu tercer disc Sorpresa FamiliaFerran Palau i el pop metafísic de Blanc ens faran plorar i ballar a la vegada; les madrilenyes Cariño demostraran perquè són una de les sensacions de la temporada; Germà Aire vindran des d’Osona amb el seu últim disc Sempre sota el braç, i CARLApresentara Kill A Feeling, àlbum que publicarà el mateix juny. Per si fos poc, la nit es complementarà amb els sets de l’equip de LAPSUS i LAUT sota el nom de Cee Shepherds; el b2b d’Abu Sou i Ivy Barakakati; les festes en ebullició que son les sessions de Mr. K!; la sabadellenca nara is neus amb el seu ambient refinat i experimental; l’experiència darrere els plats de Sonido Tupinamba, i un set del local Tilt! que no deixarà a ningú sense ballar.

Publicitat

El cartell complet de l’onzena edició de L’EMBASSA’T 2019demostra, un cop més, que eclecticisme i qualitat poden anar agafats de la mà. Un cartell del que es podrà gaudir els dies 14 i 15 de juny la zona esportiva de La Bassa de Sant Oleguer; i que posa Sabadell al mapa dels millors festivals nacionals. Es podran comprar els abonaments per 44€ a la web del festival; i, per primer cop, s’ofereix un Pack Amigos que consta de 6 abonaments per 240€ perquè ni tu ni cap dels teus amics us perdeu la propera edició de L’EMBASSA’T. A més, amb la presentació del cartell per dies, ja s’han posat a la venta les entrades de dia a un preu de 25€. Ens veiem a Sabadell!

Tota la informació i entrades a: www.embassat.com i a les xarxes socials del festival.

 

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes