Greenpeace demana que Barcelona apliqui el sistema de dipòsit, devolució i retorn d’envasos

Aquesta iniciativa s'emmarca dins de la campanya de Greenpeace 'La teva ciutat, el teu planeta'

Publicitat

Greenpeace ha demanat aquest dijous que Barcelona implanti el sistema de dipòsit, devolució i retorn d’envasos per convertir-se en una ciutat sostenible, tot just abans de l’inici de la campanya electoral.

Al començament del 2018, va fer diverses propostes a l’Ajuntament de Barcelona en qüestions concretes sobre mobilitat sostenible, alimentació i gestió de residus.

L’ens remarca que la valoració de la feina que s’ha fet fins ara per part del consistori és notable, en què destaca la seva col·laboració i obertura al diàleg però a un ritme massa lent.

Al seu parer, “la capital catalana ha avançat notablement en l’impuls de mesures en mobilitat i alimentació sostenible, tot i que encara ha de millorar en la gestió de residus”.

Publicitat

L’organització ecologista ha avaluat la sostenibilitat de deu ciutats, i ha presentat la seva visió d’una ciutat sostenible per millorar la salut del planeta de cara a les eleccions municipals.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins de la campanya de Greenpeace ‘La teva ciutat, el teu planeta’ que pretén situar el medi ambient i a les persones al centre de la política durant les eleccions.

L’organització ecologista havia proposat una sèrie de propostes a deu poblacions espanyoles –Albacete, Barcelona, Madrid, Palma, Pamplona, Santiago de Compostel·la, Sevilla, Soria, València i Saragossa– amb l’objectiu de convertir-les en ciutats ‘Neopolitan’ i, per tant, pioneres en una revolució urbana que fes els seus municipis més sostenibles i que millorés la qualitat de vida dels seus habitants.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca