El compositor Philip Sparke, gran atracció de la Banda Municipal de Barcelona per a la temporada 2019-2020

Pacho Flores, Sérgio Carolino, José Antonio Domené i Marta Mathéu són alguns dels solistes més destacats que passaran per L'Auditori

Una de les figures internacionals més rellevants de la música de banda, Philip Sparke, serà una de les principals atraccions de la temporada 2019-2020 de la Banda Municipal de Barcelona que s’ha presentat a L’Auditori aquest dimecres. Com a novetat, s’ha creat la figura ‘Retrat d’artista’, que protagonitzarà el compositor anglès estrenant una obra creada per a l’ocasió. “Atraurà a Barcelona moltíssim públic seguidor del repertori contemporani de banda”, ha vaticinat el director de la Banda, José Rafael Pascual-Vilaplana. L’Auditori acollirà 18 programes amb què es vol “recuperar patrimoni bandístic desconegut i adaptar-lo a la banda del segle XXI”, ha el director. Ho farà amb noms com el trompetista Pacho Flores, el tuba Sérgio Carolino, l’arpista José Antonio Domené i la soprano Marta Mathéu.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes