Pep Morella, nou president de la Federació d’Ateneus de Catalunya

Es fa explícit el relleu a l'entitat

Publicitat

La Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) ha triat Pep Morella com a nou president en substitució de Salvador Casals en una assemblea celebrada a Premià de Mar (Barcelona), ha informat en un comunicat aquest dilluns.

Aquest nomenament ha donat lloc a un relleu en la junta directiva, perquè Casals acabava el seu mandat de quatre anys, en uns anys en els quals ha aconseguit condecoracions per a l’entitat com la Creu de Sant Jordi i el Premi Nacional de Cultura.

Morella és secretari de la Societat Coral Obrera la Glòria Sentmenatenca, i en el seu mandat farà tàndem amb la presidenta de la Societat Cultural Sant Jaume de Premià de Dalt en el càrrec de vicepresidenta.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes