L’Uruguai aborda la multiculturalitat i les migracions a la Biennal de Venècia amb un pavelló amb marcat accent català

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

L’Uruguai ha portat a la 58a edició de la Biennal de Venècia que comença aquest dilluns una exposició de Yamandú Canosa, artista resident a Barcelona fa més de 40 anys, on fa una “cartografia emocional del món” per mostrar la seva riquesa i complexitat. ‘La Casa Empática’, mostra comissariada pel català David Armengol i la uruguaia Patrícia Bentancour, parla de la multiculturalitat i de les migracions que defineixen “un món en constant transformació i canvi”. Ho fa, a més, reivindicant l'”orgull” de pertànyer a un país d’acollida com l’Uruguai que s’ha construït “amb les aportacions de gent vinguda d’arreu del món”. Yamandú Canosa, que defineix l’Uruguai com “la Catalunya de l’Amèrica Llatina” explica que va optar per treballar amb un comissari català per fer palès “el seu mestissatge”.

 

- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca