El Govern manté l’aportació de 600.000 euros al 52è Festival de Sitges

L’executiu ha aprovat aquest dimarts la subvenció per la propera edició del certamen

Publicitat

El Govern subvencionarà el 52è Sitges-Festival Internacional de Cinema de Catalunya amb 600.000 euros, i mantindrà així l’aportació de la darrera edició. La subvenció al Festival de Sitges, que enguany se celebrarà del 3 al 13 d’octubre, anirà a càrrec del pressupost de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) per l’any 2019, segons s’ha aprovat en la reunió setmanal del Consell de Govern. D’aquesta manera el Govern manté el seu suport econòmic envers “el primer festival de cinema fantàstic del món” i una de les manifestacions culturals amb més ressò mediàtic de Catalunya. “El Festival s’ha convertit en una cita ineludible per a professionals, cinèfils i per a tots els espectadors que volen veure les últimes tendències del gènere”, raona el Govern en la seva justificació de la subvenció aprovada.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca