El Dia del Teatre SGAE oferirà 11 obres a un preu equivalent al que perceben els seus autors

L'espectador pagarà el 10% de l'entrada en una desena de teatres de Barcelona, Tarragona i Igualada

El Dia del Teatre SGAE, impulsat per la Fundació SGAE i l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA), oferirà 11 espectacles del 14 al 26 de maig a un preu equivalent a la quantitat que els pertoca als seus creadors. L’espectador pagarà el 10% de l’entrada (entre 0,95 i 1,50 euros), exactament el preu del dret d’autor, com a missatge de la campanya que promouen les dues entitats per visibilitzar l’autoria escènica contemporània. Hi participen 27 dramaturgs, coreògrafs i compositors en 10 espais escènics de Barcelona, Tarragona i Igualada. En total es vendran més de 1.500 entrades, que es posaran a la venda a partir d’aquest dimarts a les 16.00 hores.
El 90% restant del preu de l’entrada, entre 8,55 i 13,50 euros, l’assumeix l’SGAE. Anteriorment aquesta cita s’anomenava Dia de l’Autor SGAE. Els objectius, però, continuen sent la sensibilització de l’espectador sobre el dret d’autor i l’impuls del consum del teatre d’autors de Catalunya.

Algunes de les obres que formen part de la iniciativa són: ‘Calma!’, de Guillem Albà, Marc Angelet, Andreu Martínez, Alicia Serrat i Pep Pascual; ‘Mili KK’ de Marc Angelet i Jumon Erra; o ‘Mr. Buka presenta… Voilà!’, de Sergi Buka, Pep Paré, Ramon Calduch, Xavier Mestres i Pep Pascual.

Publicitat

Pel que fa als espais escènics, acolliran espectacles a Barcelona l’Almeria Teatre, l’Escenari Joan Brossa, el Jove Teatre Regina, La Puntual, La Villarroel, el Teatre Goya o el del Raval. A Tarragona, la Sala Trono i a Igualada el Teatre de l’Aurora.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca