El Dia del Teatre SGAE oferirà 11 obres a un preu equivalent al que perceben els seus autors

L'espectador pagarà el 10% de l'entrada en una desena de teatres de Barcelona, Tarragona i Igualada

Publicitat
El Dia del Teatre SGAE, impulsat per la Fundació SGAE i l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA), oferirà 11 espectacles del 14 al 26 de maig a un preu equivalent a la quantitat que els pertoca als seus creadors. L’espectador pagarà el 10% de l’entrada (entre 0,95 i 1,50 euros), exactament el preu del dret d’autor, com a missatge de la campanya que promouen les dues entitats per visibilitzar l’autoria escènica contemporània. Hi participen 27 dramaturgs, coreògrafs i compositors en 10 espais escènics de Barcelona, Tarragona i Igualada. En total es vendran més de 1.500 entrades, que es posaran a la venda a partir d’aquest dimarts a les 16.00 hores.
El 90% restant del preu de l’entrada, entre 8,55 i 13,50 euros, l’assumeix l’SGAE. Anteriorment aquesta cita s’anomenava Dia de l’Autor SGAE. Els objectius, però, continuen sent la sensibilització de l’espectador sobre el dret d’autor i l’impuls del consum del teatre d’autors de Catalunya.

Algunes de les obres que formen part de la iniciativa són: ‘Calma!’, de Guillem Albà, Marc Angelet, Andreu Martínez, Alicia Serrat i Pep Pascual; ‘Mili KK’ de Marc Angelet i Jumon Erra; o ‘Mr. Buka presenta… Voilà!’, de Sergi Buka, Pep Paré, Ramon Calduch, Xavier Mestres i Pep Pascual.

Pel que fa als espais escènics, acolliran espectacles a Barcelona l’Almeria Teatre, l’Escenari Joan Brossa, el Jove Teatre Regina, La Puntual, La Villarroel, el Teatre Goya o el del Raval. A Tarragona, la Sala Trono i a Igualada el Teatre de l’Aurora.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca