Ada Colau balla a ritme de ‘reggaeton’

L'equip de l'actual alcaldessa assegura que no forma part de la campanya electoral de BComú

Publicitat
Un grup de músics, artistes i professionals de l’audiovisual de Barcelona han publicat un videoclip a ritme de ”reggaeton” donant suport a la política d’Ada Colau. ‘Ada is in da house’ és el nom d’aquesta cançó inèdita que firma el grup de creatius Caderas Crew i que, després que s’hagi penjat a la xarxa Youtube aquest dilluns, ja té més de 25.000 visualitzacions. El tema posa en valor, la proximitat d’Ada Colau als barris i qualifica l’actual alcaldessa de la capital catalana ”d’històrica” contraposant-la a Manuel Valls i Ernest Maragall, que ”són història”. L’equip de Colau no reconeix aquesta peça com un vídeo electoral, com si que ho va ser, el 2015, la rumba del ‘Run-Run’.
‘Ada is in da house’ reivindica els mèrits de Colau, amb frases com que ”de ningú gran sóc neboda” i el seu passat d’activista al capdavant de la PAH.

 

La cançó també recorda que ”el carrer és la meva corona” i assegura que des de l’Ajuntament ha ”sacsejat” empreses com Endesa, Airbnb o els banquers, a la vegada que ha treballat pels llogaters, les kellis o els taxista. La lletra de la cançó defensa un ”futur feminista”

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes