Perejaume i la productora Canada uneixen música i naturalesa en la imatge de l’Auditori per la temporada 2019-2020

El disseny referma l'aposta pel diàleg entre les arts i la creació d'un projecte transversal amb totes les disciplines

L’Auditori ha presentat aquest dilluns la nova imatge per la temporada 2019-2020, creada per l’artista Perejaume i la productora barcelonina Canada. Per fer-ho, Perejaume ha realitzat la sèrie ‘Botànica del so’ que juga amb el concepte de l’alè del vent fent música amb els arbres. Així mateix, Canada ha realitzat un audiovisual dirigit per Héctor Herce que pren com a punt de partida els conceptes de natura i vent de Perejaume. Per altra banda, aquest dijous dia 9 es posen a la venda totes les entrades de la temporada 2019-2020 de l’Auditori.
Perejaume no només ha creat una imatge per a la temporada, sinó que també per a cada una de les branques que conformen la programació de l’Auditori, des de l’Orquestra Simfònica de Barcelona, la Nacional de Catalunya i la Banda Municipal, a les temporades de Cambra, Antiga, OBCPops, Jazz Sessions, Escenes i Samper Sèries.

L’artista ha explicat que volia elaborar una representació on “s’apuntés la visió dels arbres com a instrument de so amb el cel que els articula”. A més, ha apuntat que es va basar en els vivers de reforestació per com estan agrupats en formacions i el so que es crea quan bufa el vent.

Publicitat

Per altra banda, la productora responsable dels videoclips de Rosalia, Canada, ha comentat que “era un repte” perquè estan acostumats a treballar amb un altre tipus de música, com el trap. Tot i això, han afegit que “la música sempre forma part” de la seva essència i no “renuncien” a projectes com aquests.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes