Perejaume i la productora Canada uneixen música i naturalesa en la imatge de l’Auditori per la temporada 2019-2020

El disseny referma l'aposta pel diàleg entre les arts i la creació d'un projecte transversal amb totes les disciplines

L’Auditori ha presentat aquest dilluns la nova imatge per la temporada 2019-2020, creada per l’artista Perejaume i la productora barcelonina Canada. Per fer-ho, Perejaume ha realitzat la sèrie ‘Botànica del so’ que juga amb el concepte de l’alè del vent fent música amb els arbres. Així mateix, Canada ha realitzat un audiovisual dirigit per Héctor Herce que pren com a punt de partida els conceptes de natura i vent de Perejaume. Per altra banda, aquest dijous dia 9 es posen a la venda totes les entrades de la temporada 2019-2020 de l’Auditori.
Perejaume no només ha creat una imatge per a la temporada, sinó que també per a cada una de les branques que conformen la programació de l’Auditori, des de l’Orquestra Simfònica de Barcelona, la Nacional de Catalunya i la Banda Municipal, a les temporades de Cambra, Antiga, OBCPops, Jazz Sessions, Escenes i Samper Sèries.

L’artista ha explicat que volia elaborar una representació on “s’apuntés la visió dels arbres com a instrument de so amb el cel que els articula”. A més, ha apuntat que es va basar en els vivers de reforestació per com estan agrupats en formacions i el so que es crea quan bufa el vent.

Publicitat

Per altra banda, la productora responsable dels videoclips de Rosalia, Canada, ha comentat que “era un repte” perquè estan acostumats a treballar amb un altre tipus de música, com el trap. Tot i això, han afegit que “la música sempre forma part” de la seva essència i no “renuncien” a projectes com aquests.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca