‘Família Sumergida’ de María Alché guanya el premi Talents a la millor pel·lícula del D’A Film Festival Barcelona

El certamen de cinema d'autor ha projectat un total de 114 films en la seva novena edició

Publicitat
El jurat de la secció oficial del D’A Film Festival Barcelona ha atorgat el premi Talents a la millor pel·lícula, dotat amb 10.000 euros, a ‘Família sumergida’, de la directora argentina María Alché. El jurat ha estat format per la programadora Andrea Stavenhaguen, Vanesa Fernández, del Festival Internacional de Cine Documental i Curtmetratge de Bilbao, i el director de cine Sergi Pérez. El film també ha rebut el premi de la crítica. El premi del públic al millor film de la secció Sala Jove, concedit a partir dels vots dels assistents a les sessions, ha estat per la pel·lícula d’animació ‘Ruben Brand, Collector’, del director eslovè Milorad Krstic. El premi del públic al millor curt ha estat per ‘Suc de síndria’ de la directora Irene Moray. El certamen barcelonès de cinema d’autor ha projectat un total de 114 films en la seva novena edició.
El jurat també ha entregat el premi OpenECAM al film ‘Hamada’, d’Eloi Domínguez Serén. El guardó suposa la cessió de les instal·lacions i material tècnic de l’Escola de Cinematografia i de l’Audiovisual de Madrid. Pel que fa al guardó Movistar-, que suposa l’adquisició de drets d’emissió per part de Movistar+ per un import de 12.000 euros d’una de les pel·lícules de la secció ‘Un impuls creatiu’ s’ha concedit al film ‘Letters to Paul Morrissey d’Armand Rovira.

La novena edició del certamen barcelonès ha tingut lloc del 25 d’abril al 5 de maig.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca