La Plataforma celebra el Poble Nou Open Day

L'espai d'art obre les seves portes al públic aquest dissabte

Publicitat

La Plataforma obre les seves portes per celebrar la setena edició del Poblenou Open Day. El pròxim dissabte 4 de maig amb una programació molt especial d’art, música i gastronomia de 12:00 a 21:00!

Clausurarem l’exposició individual Broken Things d’Alícia Vogel i convidem a Lula Balula, artista seleccionada al Windows Art Circuit, perquè mostri el seu últim treball, unes il·lustracions potents i delicades que dialogaran amb l’exposició col·lectiva de La Plataforma. A més, La Plataforma es convertirà en un epicentre musical amb els ritmes dels nostres Dj ‘s favorits, Raul NaroTxarli Brown, Merli Marlowe, i Miguelito Superestar. Les seves sessions acompanyaran al públic durant tot el dia. La gastronomia estarà a càrrec del nostre amic Mathieu Porcher que torna a la Plataforma amb el MEX de La Cocina Palpita per delectar-nos amb les delícies més saboroses dels seus fogons. De12:00 a 13:00 et convidem a una Estrella Damm perquè puguis acompanyar-la amb les tortes mexicanes més bones del barri.

Si vols conèixer les propostes més creatives de Barcelona pots descarregar-te el programa del Poblenou Open Day. Et convidem a que ens acompanyis en aquest Poblenou Open Day, i celebris amb nosaltres la setena edició!

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca