El V Barcelona Gallery Weekend comptarà amb 27 galeries i més de 50 artistes

Se celebrarà del 10 al 13 d'octubre

Publicitat

El V Barcelona Gallery Weekend comptarà aquesta edició amb la participació de 27 galeries i més de 50 artistes, ha informat l’organització en un comunicat aquest dijous.

La cita, que se celebrarà del 10 al 13 d’octubre, comptarà amb artistes nacionals i internacionals i programes adreçats a professionals, col·leccionistes i el públic en general.

Posarà en valor el paper “crucial” de les galeries en el patrimoni cultural contemporani, i en ella participaran destacats espais d’art de Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat i Santa Margarida i els Monjos de la mà d’Art Barcelona.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca