La Col·lecció Bernat Metge es renova per fer accessibles els clàssics “essencials” de la literatura antiga

Homer, Plató o Ovidi "es revisen per al lector d'avui" en el nou projecte editorial de La Casa dels Clàssics

Publicitat

A la històrica col·lecció de clàssics grecs i romans Bernat Metge, amb gairebé 100 anys d’història, li ha nascut un descendent per fer arribar els autors més importants de la literatura antiga al lector d’avui: la Col·lecció Bernat Metge Essencial. Es tracta del nou projecte editorial de La Casa dels Clàssics que “revisa” un total de 12 obres d’autors com Homer, Plató, Ciceró, Sòfocles, Aristòtil o Ovidi amb l’objectiu que “sigui molt més fàcil del que havia estat fins ara” gaudir d’obres com l”Odissea’ o les ‘Metamorfosis’. “És una aposta que no s’havia fet mai en català amb aquestes característiques i pretenem que hi hagi un fons de clàssics permanent a disposició del públic”, ha explicat a l’ACN aquest dijous Raül Garrigasait, president de La Casa dels Clàssics. L’aspiració és “posar els clàssics al centre de la cultura d’avui”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca