iCat celebra la seva festa anual el pròxim dimarts a la Sala Apolo de Barcelona

iCat celebra la seva festa anual el pròxim dimarts a la Sala Apolo de Barcelona

Gerard Quintana, Oques Grasses, Judit Neddermann, Lildami, Ebri Knight, Koko-Jean Davis, Cesc Freixas, Nyandú, Suu, 31 Fam, Kids from Mars, Ju, Paula Valls i Mainline DJs participaran a la festa el Desconcert d’iCat, que se celebrarà el pròxim dimarts a la Sala Apolo de Barcelona. La festa anual d’iCat arriba enguany a la quarta edició i tindrà com a lema ‘Un hit de l’any en què vas néixer’. De fet, els músics consagrats i emergents de l’escena catalana que formen part del cartell hauran de buscar en els seus records per escollir una cançó popular del moment en què van néixer. El concert el presentaran Roger Carandell i Juliana Canet, realitzadors del programa ‘Adolescents iCat’.
La festa comptarà amb una ‘backing band’ formada per Laia Alsina, guitarra; Aleix Cansells, teclats; Gerard Cantero, baix; Toni Molina, bateria, i Pau Guillamet ‘Guillamino’, guitarra i electrònica. La direcció artística del concert és, també, de Pau Guillamet.
- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca