El dissabte va tancar la 19a edició de l’OFFF amb 6.000 assistents

Més de 100 artistes i creadors d'arreu del mónv van citar-se al festival

Publicitat

El dissabte 27 d’abril va tancar la 19a edició de l’OFFF, el Festival Internacional de Creativitat, Art i Disseny Digital de Barcelona que des de dijous 25 d’abril va reunir a la ciutat més de 100 artistes i creadors d’arreu del món i va oferir 60 conferències.

Durant aquests tres dies el festival ha reunit a les principals veus de la indústria creativa que marca les tendències de la nova imatge i estètica en els camps del disseny, la música, l’art, l’espectacle i la cultura digital.

El dissabte al vespre el festival va tancar les seves portes anunciant novetats de cara a la propera edició, que serà molt especial donat que el certamen celebrarà la seva 20a edició (coincidint que serà l’any 2020): la creació d’OFFF Academy per a donar les eines de la creativitat digital a disposició de tothom i començant per a les generacions més joves; la publicació del llibre sobre els 20 anys de la història del festival a través de la vida i obra de Joshua Davis, i encarregant els ‘OFFF Main Titles’ a Gmunk per a la nova edició.

L’organització també va anunciar les dates per l’any vinent, se celebrarà els dies 23, 24 i 25 d’abril de 2020 al Museu del Disseny de Barcelona.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes