‘Soledad’ d’Agustina Macri guanya el Premi a la Millor Pel·lícula al Bcn Film Fest

Laura Jou guanya el Premi de la Crítica ACCEC i el Premi del Públic per 'La vida sense la Sara Amat'

Publicitat

Soledad’ d’Agustina Macri va guanyar aquest dimarts a la nit el Premi a la Millor Pel·lícula al Bcn Film Fest, que celebrava la seva tercera edició. ‘La vida sense la Sara Amat’, de la directora Laura Jou, va rebre el Premi de la Crítica ACCEC, mentre que ‘La mirada de Orson Welles’ de Mark Cousins va aconseguir una menció especial. El Premi del Públic, amb el suport de TV3, a la Millor Pel·lícula Catalana va ser també per ‘La vida sense la Sara Amat’ de Jou, mentre que el Premi Festival Castell de Peralada a la Millor Música se’l va endur ‘El secreto de las abejas’, de la compositora Claire M. Singer. En aquest guardó també hi va haver una menció especial per ‘La tragedia de Peterloo’, del compositor Gary Yershon.

D’altra banda, el festival també va premiar amb el Premi del Públic a la Millor Comèdia la pel·lícula ‘De la India a París en un armario de Ikea’, de Ken Scott. El premi Educacine se’l va endur ‘La tragedia de Peterloo’, dirigida per Mike Leigh.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca