Maduro parla “d’intent de cop d’estat frustrat” però Guaidó manté la crida a sortir al carrer

"Iniciem la fase final i estarem de forma sostinguda als carrers fins aconseguir el final de la usurpació", assegura l'autoproclamat president de Veneçuela

El president de Veneçuela, Nicolas Maduro, considera que s’ha “frustrat” un “cop d’estat” dels partidaris de l’autoproclamat president Juan Guaidó. En una piulada, Maduro ha agraït “al poble veneçolà la seva valentia, coratge i consciència” i ha assegurat que “un poble mobilitzat és garantia de tranquil·litat per a la Pàtria”. Però Guaidó, que té el suport dels Estats Units i de bona part dels estats de la Unió Europea, manté el pols a Maduro i ha fet una crida a seguir les protestes al carrer aquest dimecres. “Continuem amb l’execució de l’operació llibertat. Iniciem la fase final i estarem de forma sostinguda als carrers fins a aconseguir el final de la usurpació”, ha dit en una piulada.

Publicitat

Mentrestant, un altre dels principals líders opositors veneçolans, Leopoldo López es refugia amb la seva dona i la seva filla a la residència de l’ambaixador espanyol a Caracas, segons ha informat aquest dimecres La Moncloa.

López va ser alliberat ahir per militars que donen suport al president autoproclamat Juan Guaidó. L’opositor del règim de Maduro complia una pena de 14 anys en arrest domiciliari. Les primeres hores de llibertat les ha passat a l’ambaixada xilena i ara es troba sota la protecció de l’ambaixada espanyola.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca