Guaidó assegura que té el suport de l’exèrcit a Veneçuela i fa una crida a posar fi a “la usurpació” de Maduro

El govern veneçolà afirma que està "desactivant a un grup reduït d'efectius militars traïdors" que han promogut "un cop d'estat"

El líder de l’oposició veneçolana Juan Guaidó ha fet una crida a posar fi a “la usurpació” de Nicolás Maduro en un vídeo on se’l veu envoltat de militars. Guaidó, que es va autoproclamar president de Veneçuela al gener i va ser reconegut pels EUA i la majoria d’estats de la UE, ha assegurat que les forces armades estan “clarament” al seu costat. “Ara mateix estic amb les principals unitats de la nostra Força Armada iniciant a la fase final de l’Operació Llibertat”, ha anunciat a les xarxes socials. Segons ell, els militars faran un “desplegament” fins que “es consolidi la fi de la usurpació”. En reacció a aquest anunci el govern de Madura ha assegurat que estan “desactivant a un grup reduït d’efectius militars traïdors” que han promogut “un cop d’estat” i acusen “la ultradreta” de sumar-se al cop.
“Fem una crida al poble a mantenir-se en alerta màxima per, juntament amb la gloriosa Força Armada Nacional Bolivariana, derrotar l’intent de cop d’estat i preservar la pau”, ha afirmat el ministre per a la informació Jorge Rodríguez.
- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca