Guaidó assegura que té el suport de l’exèrcit a Veneçuela i fa una crida a posar fi a “la usurpació” de Maduro

El govern veneçolà afirma que està "desactivant a un grup reduït d'efectius militars traïdors" que han promogut "un cop d'estat"

El líder de l’oposició veneçolana Juan Guaidó ha fet una crida a posar fi a “la usurpació” de Nicolás Maduro en un vídeo on se’l veu envoltat de militars. Guaidó, que es va autoproclamar president de Veneçuela al gener i va ser reconegut pels EUA i la majoria d’estats de la UE, ha assegurat que les forces armades estan “clarament” al seu costat. “Ara mateix estic amb les principals unitats de la nostra Força Armada iniciant a la fase final de l’Operació Llibertat”, ha anunciat a les xarxes socials. Segons ell, els militars faran un “desplegament” fins que “es consolidi la fi de la usurpació”. En reacció a aquest anunci el govern de Madura ha assegurat que estan “desactivant a un grup reduït d’efectius militars traïdors” que han promogut “un cop d’estat” i acusen “la ultradreta” de sumar-se al cop.
“Fem una crida al poble a mantenir-se en alerta màxima per, juntament amb la gloriosa Força Armada Nacional Bolivariana, derrotar l’intent de cop d’estat i preservar la pau”, ha afirmat el ministre per a la informació Jorge Rodríguez.
- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca