Detingudes quatre persones a França per planejar un atemptat contra les forces de seguretat

Entre els detinguts hi figura un menor d'edat

Publicitat

Quatre persones han estat detingudes pels agents de la policia a França els darrers dies com a sospitoses d’estar planejant un atemptat contra les forces de seguretat, segons ha informat aquest dilluns la cadena de televisió francesa BFM.

Les detencions dels individus s’han dut a terme en territori francès des de divendres passat, en el marc d’una investigació oberta per la Fiscalia de París l’1 de febrer contra el suposat líder d’una organització criminal, segons han explicat les fonts de la Fiscalia a la cadena francesa.

Els sospitosos van ser detinguts a la localitat de Levallois-Perret quan intentaven aconseguir armes per dur a terme els seus plans. La investigació del cas, desenvolupada per la Direcció General de Seguretat Interior (DGSI), va concloure que els sospitosos tenien planejat perpetrar en breu un atemptat, possiblement contra els agents de les forces de seguretat.

Entre els detinguts hi figura un menor d’edat que ja havia estat condemnat per un tribunal de menors per fets qualificats com a associació de malfactors amb motius terroristes. Detingut al febrer del 2017 quan tenia quinze anys, va intentar marxar a Síria per combatre, i va ser condemnat a tres anys de presó, dels quals dos van ser de pena suspesa.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca