Sílvia Pérez Cruz emociona el públic argentí en la seva actuació a la Fira del Llibre de Buenos Aires

2.500 persones assisteixen al concert de 'La noche de la Feria' que ha protagonitzat la cantant

Publicitat

La cantant Sílvia Pérez Cruz ha brillat i ha emocionat el públic argentí en el concert a l’aire lliure que ha ofert aquest dissabte a la Fira del Llibre de Buenos Aires durant la ‘Noche de la feria’ un gran esdeveniment musical organitzat per Barcelona com a ciutat convidada i pel govern de Buenos Aires. La cantant ha presentat un concert “únic” i “molt especial”, com ha explicat, amb un grup nou. “La poesia forma part de la meva vida i del meu repertori i volia venir amb amics i que fos una festa també per a mi”, ha destacat a l’inici del concert. Una actuació en la qual s’han pogut escoltar cançons com ‘Pare meu’, ‘The sound of silence’, ‘Pequeño vals’, ‘Gallo rojo, gallo negro’ o ‘Estrella’ i on hi han assistit 2.500 persones.
El concert s’ha celebrat en el marc de la Fira Internacional del Llibre de Buenos Aires a l’entorn de la relació de la música i la poesia i en què la cantautora ha estat acompanyada de Marco Mezquida al piano, Aleix Tobias a la percussió, Carlos Montfort al violí, Bori Albero al contrabaix i Mario Mas a la guitarra. A més, ha comptat amb la participació especial dels argentis Aca Seca.

Pérez Cruz, com va anunciar, ha ofert un espectacle musico-literari “únic” creat per a l’ocasió amb un repartiment que ha connectat amb el públic de Buenos Aires amb temes com ‘Estrella’, ‘Carabelas’, ‘Pare meu’, ‘My dog’, ‘Oración al remanso’, ‘Plumita’, ‘The sound of silence’, ‘Pequeño vals’ i ‘Gallo rojo, gallo negro’, entre d’altres.

“Quina alegria”, ha dit Sílvia Pérez Cruz, qui ha bromejat que creia que ningú assistiria al concert pel mal temps que ha fet aquests darrers dies a la ciutat de Buenos Aires. Finalment, hi han assistit 2.500 persones.

Moments abans de la seva actuació, la directora de l’Institut Ramon Llull, Iolanda Batallé, ha destacat que la Fira del Llibre de Buenos Aires és molt més que una fira, “és la gran festa de la paraula i de la literatura”. Batallé ha recalcat que ens enamorem d’una llengua, la literatura i d’una cultura sempre a través de persones.

Publicitat

Entre els assistents al concert, hi ha hagut l’actor català Carlos Cuevas, qui participa aquest dimarts en un acte sobre ‘Merlí’ a la fira, acompanyat per Héctor Lozano, guionista de la sèrie.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca