Sílvia Pérez Cruz emociona el públic argentí en la seva actuació a la Fira del Llibre de Buenos Aires

2.500 persones assisteixen al concert de 'La noche de la Feria' que ha protagonitzat la cantant

La cantant Sílvia Pérez Cruz ha brillat i ha emocionat el públic argentí en el concert a l’aire lliure que ha ofert aquest dissabte a la Fira del Llibre de Buenos Aires durant la ‘Noche de la feria’ un gran esdeveniment musical organitzat per Barcelona com a ciutat convidada i pel govern de Buenos Aires. La cantant ha presentat un concert “únic” i “molt especial”, com ha explicat, amb un grup nou. “La poesia forma part de la meva vida i del meu repertori i volia venir amb amics i que fos una festa també per a mi”, ha destacat a l’inici del concert. Una actuació en la qual s’han pogut escoltar cançons com ‘Pare meu’, ‘The sound of silence’, ‘Pequeño vals’, ‘Gallo rojo, gallo negro’ o ‘Estrella’ i on hi han assistit 2.500 persones.
El concert s’ha celebrat en el marc de la Fira Internacional del Llibre de Buenos Aires a l’entorn de la relació de la música i la poesia i en què la cantautora ha estat acompanyada de Marco Mezquida al piano, Aleix Tobias a la percussió, Carlos Montfort al violí, Bori Albero al contrabaix i Mario Mas a la guitarra. A més, ha comptat amb la participació especial dels argentis Aca Seca.

Publicitat

Pérez Cruz, com va anunciar, ha ofert un espectacle musico-literari “únic” creat per a l’ocasió amb un repartiment que ha connectat amb el públic de Buenos Aires amb temes com ‘Estrella’, ‘Carabelas’, ‘Pare meu’, ‘My dog’, ‘Oración al remanso’, ‘Plumita’, ‘The sound of silence’, ‘Pequeño vals’ i ‘Gallo rojo, gallo negro’, entre d’altres.

“Quina alegria”, ha dit Sílvia Pérez Cruz, qui ha bromejat que creia que ningú assistiria al concert pel mal temps que ha fet aquests darrers dies a la ciutat de Buenos Aires. Finalment, hi han assistit 2.500 persones.

Moments abans de la seva actuació, la directora de l’Institut Ramon Llull, Iolanda Batallé, ha destacat que la Fira del Llibre de Buenos Aires és molt més que una fira, “és la gran festa de la paraula i de la literatura”. Batallé ha recalcat que ens enamorem d’una llengua, la literatura i d’una cultura sempre a través de persones.

Entre els assistents al concert, hi ha hagut l’actor català Carlos Cuevas, qui participa aquest dimarts en un acte sobre ‘Merlí’ a la fira, acompanyat per Héctor Lozano, guionista de la sèrie.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca