El World Press Photo aterra un any més al CCCB per explicar ‘Les històries que importen’

L’exposició mostra les millors imatges de fotoperiodisme del 2018 premiades en el prestigiós concurs homònim

Publicitat

L’exposició ‘World Press Photo 2019. Les històries que importen’ presenta un any més al CCCB les millors instantànies realitzades per fotoperiodistes al llarg de l’any passat i premiades pel prestigiós concurs de la fundació privada holandesa que li dona nom. Més de 150 imatges guardonades en 8 categories diferents s’exhibiran a Barcelona, una de les primeres ciutats on aterra l’exposició internacional, entre el 27 d’abril i el 26 de maig. Fotografies com la guanyadora del World Press Photo de l’Any, una instantània de John Moore que forma part del seu extens treball de deu anys en la “crisi migratòria” a la frontera sud dels Estats Units, o reportatges que expliquen les històries que succeeixen després dels grans conflictes, com el de Catalina Martin Chico sobre l’accés a la maternitat de les ex guerrilleres de les FARC.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca