UtopiaMarkets Photo reunirà a més de seixanta fotògrafs en la seva quarta edició

El festival de fotografia es celebrarà els dies 10, 11 i 12 de maig

Publicitat

La quarta edició d’UtopiaMarkets Photo reunirà una seixantena de fotògrafs en tres dies plens d’activitats, organitzat per l’Associació Cultural Utopia126. UtopiaMarkets Photo es celebrarà els dies 10, 11 i 12 de maig, després de l’èxit de les anteriors edicions. Comptarà amb fotògrafs com Ferran Freixa, Maite Caramés, Fernando Moleres, Toni Riera, Sasha R Gregor, Mario Montero, Marta Mas, Helena Aguilar, Nono Arruga, Maria Huerga, Enric Curto, entre d’altres, que vendran la seva obra directament al públic. Una oportunitat única per descobrir, parlar i comprar directament a l’autor obra original o seriada.

Durant el cap de setmana hi haurà diverses activitats, com un photo-concert flamenc amb fotos de Joan Tomás, la projecció In No Great Hurry sobre Saul Leiter, l’exposició Col·lecció de col·leccions de Santiago Garcés, la presentació de les fotografies de Leopoldo Pomés, junt amb Karin Leiz, acompanyades pel piano de Maurici Villavecchia… a més instal.lacions, tallers, workshops i espectacles tant per nens com per adults, i el sempre sorprenent photocall.

El mercat, tindrà lloc a l’espai Utopia126, una fàbrica modernista convertida en un espai molt singular i construïda el 1905 que encara conserva l’estil original. Ubicada dins el barri del Poblenou, al carrer Cristóbal de Moura 126, un dels nuclis emergents de l’art barceloní. Entre els fotògrafs, ja han confirmat la seva participació autors de gran renom, juntament amb d’altres que exposen la seva obra per primera vegada, així com diversos representants del col·lectiu de la fotografia de Barcelona com les escoles EINA, Elisava, IEFC i IED. El públic també tindrà l’oportunitat de veure i provar les novetats de Fujifilm, Olympus i HP.

A més, durant aquests dies de mercat, els grans fotògrafs Pep Escoda, Bèla Adler i Dayron Vera estaran fent retrats personalitzats. El públic també disposarà d’una zona gastronòmica amb la col·laboració, un any més, del mític restaurant Flash Flash.

Publicitat

UtopiaMarkets és una iniciativa de Montse Abbad, Quique Camín, Oscar Vallés i Antxon Gómez i compta amb la col.laboració principal de la Fundació Banc de Sabadell, el patrocini de Alma Barcelona, Damm i la col.laboració de l’Ajuntament de Barcelona entre altres ajudes i suports.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca