Tast’art* arriba a la Fundació Tàpies

Es presenta una nova manera de gaudir de les exposicions al centre d'art

La Fundació Tàpies ofereix aquest, 28 d’abril a les 12 hores, una nova expriència per gaudir de les seves exposicions: Antoni Tàpies. Certeses sentides i Albert Serra. Roi Soleil mitjançant una visita comentada. En acabar, es podrà compartir impressions amb un aperitiu a la terrassa del museu. L’aforament és limitat, tal com ha remarcat la fundació.

Publicitat

L’entrada inclou:

· Entrada a la Fundació Tàpies
· Visita guiada comentada per un/a guia expert/a.
· Un aperitiu
· 10% de descompte a la Llibreria del museu

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca