SoundEat Plaza s’instal·la a La Monumental

França serà la protagonista d'aquest cap de setmana

Publicitat

SoundEat Plaza torna amb dues noves dates, els dies 27 d’abril i 18 de maig, en una nova localització: La Monumental. França serà la protagonista, a l’abril, amb Breakbot & Irfane en format DJ set, posant la pista de ball al roig viu a base de house filtrat i french touch. Els acompanyarà Alan Braxe, autoritat en house francès i un dels productors més importants del gènere. Completen el lineup els locals Deckard i Guilli de Juan (que es batran en duel sobre l’escenari) i la barcelonina Spacer.

Spacer

El house atmosfèric i càlid del duo MountKimbie (en format DJ set) serà el protagonista de l’edició del 18 d’abril, que es durà a terme també en La Monumental. Al costat dels londinencs trobem a Moxie, una de les màximes exponents del house d’ascendència disco que podem trobar a Europa. També hi serà el valencià Pépe amb el seu house melòdic i analògic, i l’autoritat funk local So Tupinamba.

SoundEat Plaza regala al públic barceloní un lineup d’autèntic luxe, que es maridarà amb una deliciosa selecció de food trucks en un ambient fresc marca de la casa. Com sempre, l’esdeveniment ofereix una experiència completa per a qui vulgui passar un dia impregnat de bona música a la ciutat. SoundEat, que no cessa en la seva obstinació de continuar superant-se aquesta temporada, comptarà amb diferents localitzacions durant el 2019, a més d’altres sorpreses que s’anunciaran molt aviat. Després d’un total de 20 edicions, més de 100 artistes i superant els 100.000 assistents, SoundEat està més en forma que mai. El festival barceloní, nascut el novembre de 2014, és ja una de les propostes musicals ‘open air‘ més potents de la ciutat… i una de les més esperades pel públic!

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes