SoundEat Plaza s’instal·la a La Monumental

França serà la protagonista d'aquest cap de setmana

SoundEat Plaza torna amb dues noves dates, els dies 27 d’abril i 18 de maig, en una nova localització: La Monumental. França serà la protagonista, a l’abril, amb Breakbot & Irfane en format DJ set, posant la pista de ball al roig viu a base de house filtrat i french touch. Els acompanyarà Alan Braxe, autoritat en house francès i un dels productors més importants del gènere. Completen el lineup els locals Deckard i Guilli de Juan (que es batran en duel sobre l’escenari) i la barcelonina Spacer.

Publicitat

Spacer

El house atmosfèric i càlid del duo MountKimbie (en format DJ set) serà el protagonista de l’edició del 18 d’abril, que es durà a terme també en La Monumental. Al costat dels londinencs trobem a Moxie, una de les màximes exponents del house d’ascendència disco que podem trobar a Europa. També hi serà el valencià Pépe amb el seu house melòdic i analògic, i l’autoritat funk local So Tupinamba.

SoundEat Plaza regala al públic barceloní un lineup d’autèntic luxe, que es maridarà amb una deliciosa selecció de food trucks en un ambient fresc marca de la casa. Com sempre, l’esdeveniment ofereix una experiència completa per a qui vulgui passar un dia impregnat de bona música a la ciutat. SoundEat, que no cessa en la seva obstinació de continuar superant-se aquesta temporada, comptarà amb diferents localitzacions durant el 2019, a més d’altres sorpreses que s’anunciaran molt aviat. Després d’un total de 20 edicions, més de 100 artistes i superant els 100.000 assistents, SoundEat està més en forma que mai. El festival barceloní, nascut el novembre de 2014, és ja una de les propostes musicals ‘open air‘ més potents de la ciutat… i una de les més esperades pel públic!

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca