Film Symphony Orchestra completa el cartell del festival Jardins de Terramar amb la fi de la gira ‘Especial John Williams’

La banda actuarà el 27 de juliol amb un repertori de prop de trenta bandes sonores

Publicitat

El concert de Film Symphony Orchestra (FSO) és l’última confirmació del festival Jardins de Terramar, que aquest dimecres ha donat per completat el cartell de la propera edició. L’orquestra referent en música de cinema actuarà a Sitges el 27 de juliol amb l’espectacle ‘Especial John Williams’, un concert amb què tancarà la gira que prèviament haurà recorregut més de 30 ciutats d’arreu de l’estat espanyol. L’espectacle reuneix més de 30 bandes sonores creades per Williams, amb temes de pel·lícules com ‘Star Wars’, ‘Superman’, ‘El violinista sobre la teulada’ o ‘Jurassic Park’. Sota la direcció de Constantino Martínez-Orts, l’espectacle també inclou altres peces com ‘Olympic Fafare and Theme’, creada per la inauguració dels jocs olímpics de Los Angeles el 1984.

Amb l’anunci del concert de Film Symphony Orchestra, la direcció del Jardins de Terramar dona la programació per tancada. El festival arrencarà el 19 de juliol amb Aitana i conclourà el 4 d’agost amb Niña Pastori. Durant les dues setmanes de concerts, entre altres, actuaran Luis Fonsi, George Benson, God Save The Queen, Hombres G, Morat i el Dúo Dinámico.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes