Don Patricio, Carlos Sadness i Rayden completen el cartell del Share Festival 2019

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Don Patricio, Carlos Sadness i Rayden són les darreres incorporacions al cartell del Share Festival 2019, el certamen que celebra la seva segona edició els dies 28 i 29 de juny al Poble Espanyol de Barcelona. Repetint la fórmula de l’any passat, el festival repeteix la “fórmula” de música popular i festiva per a tots els públics que va congregar 10.000 persones en dos dies. Aquesta segona edició comptarà amb un primer dia de programació més urbana amb Becky G, C. Tangana, Lola Indigo i Don Patricio i un segon dia més pop-rock amb Alfred García i Nil Moliner al costat de Carlos Sadness i el raper Rayden. Al festival també actuaran la companyia de hip hop Brodas Bros i el dj Luc Loren. A més, durant tot el cap de setmana, tindran lloc algunes activitats i accions solidàries.

- Publicitat -