Divendres 23 Agost, 2019

Llançament oficial del kickstarter per l’obra de Craig Castleman

El pioner del grafiti serà a la península aquest maig

L’associació INDAGE, l’Associació espanyola d’investigadors i difusors de grafiti i art urbà, conjuntament amb la fundació Contorn Urbà publiquen avui el kickstarter dedicat al llibre “Aixecar-se una altra vegada: Quaranta anys després” per Craig Castleman. Després de quatre dècades de silenci, Craig Castleman, el primer gran referent mundial de la documentació de la subcultura i l’art del grafiti torna a l’escena per a descobrir al lector com es va gestar el seu icònic llibre ‘Getting Up: Subway Grafiti In Nova York’, des de la seva transformació del material de treball per a les seves classes de la High School of Art and Design, passant per la seva fase de Tesi Doctoral en la Columbia University fins a arribar al best-seller.

“Aixecar-se una altra vegada: quaranta anys després” permetrà al lector aprofundir en una nova faceta de Craig Castleman fins ara desconeguda: el seu potent treball com a fotògraf del grafiti, labor amb la qual s’il·lustra aquest volum que conté més de 160 fotografies inèdites corresponents a la de l’edat d’or del grafiti novaiorquès, un fenomen que el mateix Castleman va ajudar a definir i a globalitzar com a solució màgica enfront del tedi visual i urbà de la societat postindustrial.

Aquest projecte kickstarter no dóna sortida únicament al llançament del llibre “Aixecar-se una altra vegada” sinó que també inaugura el “CASTLEMANTOUR” el tour que portarà a Craig Castleman per tota Espanya durant el mes de maig, impartint una sèrie de conferències públiques, també participarà en diferents taules rodones a les ciutats de L’Hospitalet, Barcelona, València, Màlaga, Granada i Madrid, on relatarà com era el grafiti dels setanta a Nova York i els diferents avatars de la seva recerca i la publicació d’obra, convertida en un llibre de culte per a la subcultura i un referent bibliogràfic en l’àmbit acadèmic.

5,234FansM'agrada
940SeguidorsSeguir
15,474SeguidorsSeguir

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca