Galería Zielinsky porta a Barcelona Martín Pelenur

La inauguració serà el dijous a les set de la tarda

Galeria Zielinsky es complau a presentar ‘C I N T A S : Concentració, Repetició, Deriva’; la primera exposició individual de Martín Pelenur a Barcelona. Pelenur presenta un nou cos d’obres realitzades amb cinta de paper i una sèrie d’intervencions dissenyades específicament per a l’espai de la galeria.

Publicitat

Martín Pelenur és un artista uruguaià que viu i treballa a Punta de l’Est, Uruguai. Pelenur defineix la seva pràctica des de la pintura, activitat que entén com una forma de pensament.

Com suggereix el seu títol, l’exposició proposa un mètode per a produir Art a través d’un mitjà: la cinta. La cinta de paper és un material industrial d’ús freqüent al qual Pelenur ha dotat d’un nou rol, ser el vehicle i el mitjà amb el qual produir imatges basades en patrons geomètrics. Aquests patrons són obtinguts sobre la base d’equacions que l’artista ha desenvolupat durant anys en combinació amb un meticulós procés de producció manual. Com diu dir Sol Lewit “…atès que l’art és un vehicle per a la transmissió d’idees a través de la forma, la reproducció de la forma només reforça el concepte”. Pelenur proposa dissenyar un conjunt de processos, sistematitzar-los, per a obtenir així com amb una matriu, diferents patrons visuals. Equacions que dissenyen patrons, combinacions que representen l’exercici de la forma. L’aplicació de cinta de paper tenen com a resultat quadrícules o patrons tridimensionals, que resulten en línies, quadrats o formes rectangulars en negres, beix, blaves; una càlida paleta del sud.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Tres webs de la Generalitat deixen al descobert correus electrònics i contrasenyes

La Generalitat de Catalunya ha detectat vulnerabilitats en tres pàgines web pròpies que haurien deixat al descobert correus electrònics i contrasenyes, segons ha avançat...

Unides Podem fa una crida a eliminar el “secessionisme fiscal” de Madrid

Unides Podem ha assegurat que una via per solucionar la "crisi territorial" del país passa per eliminar el "secessionisme fiscal" de Madrid, el 'dumping...

Catalunya participa en un projecte europeu per a la inclusió de nenes i dones gitanes

La Conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, amb el Programa del Poble Gitano i de la Innovació Social, participa en...

Felipe González s’emprenya

L'expresident del Govern espanyol Felipe González ha avisat aquest dijous a l'executiu de Pedro Sánchez que no es pot construir un "projecte de futur"...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca