Estat Islàmic reivindica els atemptats del Diumenge de Pasqua a Sri Lanka

Els atemptats que van ser perpetrats per diversos terroristes suïcides

Publicitat

El grup terrorista Estat Islàmic ha reivindicat els atemptats que van acabar aquest Diumenge de Pasqua amb la vida de més de 300 persones a diverses esglésies i hotels de luxe de Sri Lanka, segons informa l’agència de notícies Amaq, vinculada al grup que lidera Abu Bakr al-Baghdadi.

En un missatge que ha publicat l’agència de notícies afí al grup terrorista ha assegurat que la cadena d’atemptats del 18 d’abril la va cometre “combatents d’Estat Islàmic”. El missatge arriba després que el Govern de Sri Lanka atribuís a un grup terrorista islamista local l’autoria dels atacs amb el suport d’una “xarxa internacional”.

Els atemptats que van ser perpetrats per diversos terroristes suïcides contra diverses esglésies i hotels de luxe han acabat amb la vida d’almenys 321 persones i han deixat més de 500 ferits de diversa consideració, segons l’últim balanç del Govern de l’illa.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes