ADN Galeria serà present a ‘Art Brussels 2019’

Mounir Fatmi entre els artistes de la galeria catalana a Bèlgica

Publicitat

La Galeria ADN ha anunciat avui la seva participació a ‘Art Brussels 2019’ que tindrà lloc entre el 25 i el 28 d’aquest mes. Els artistes que viatjaran a Bèlgica són: Carlos Aires, Marcos Ávila-Forero, Abdelkader Benchamma, mounir fatmi, Kendell Geers, Margaret Harrison, Eugenio Merino, Carlos Pazos i Avelino Sala. Els podreu trobar a l’stand C17.

ADN Galeria va ser fundada amb la voluntat de crear una plataforma híbrida entre
mediació comercial i aportació cultural, l’objectiu de la qual és difondre tendències
artístiques actuals. El programa està enfocat cap a produccions que prioritzen
contingut i es postulen com a reflex semàntic de les dinàmiques contextuals en
les quals es generen.

 

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes