El debat Slavoj Zizek – Jordan Peterson

Publicitat

Avui, Diumenge de Rams us oferim el debat entre Slavoj Zizek i Jordan Peterson que va tenir lloc el divendres, 19 d’abril a Toronto. El títol:  “Hapiness: Capitalism vs Marxism”, ha estat una excusa per tal de veure una polèmica entre els portaveus del marxisme i del neoliberalisme actuals.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca