El mal temps obliga a suspendre el SanSan Festival de Benicàssim

Els catalans Love of Lesbian, La Pegatina i La casa azul havien d’actuar al certamen de música pop estatal

Publicitat

El SanSan Festival de Benicàssim, que s’havia de celebrar aquest cap de setmana al municipi de Castelló, ha estat suspès per “raons de seguretat” davant el pronòstic meteorològic de fortes pluges i vents a la zona. El festival hauria arrencat aquest dijous i s’havia d’allargar fins dissabte amb un cartell format per una vintena de grups de pop estatal, entre els quals els catalans Love of Lesbian, La casa azul, La Pegatina, Ramon Mirabet o Cala Vento. Però atenent les recomanacions de la Junta Local de Seguretat davant el mal pronòstic meteorològic l’organització ha decidit no celebrar l’esdeveniment, segons han informat en un comunicat. El festival retornarà l’import de totes les entrades de dia i els abonaments venuts.

“Ho hem intentat tot, però les fortes ràfegues de vent registrades ja han superat els 70 quilòmetres per hora i poden arribar als 120, segons les previsions, fent impossible la celebració de cap esdeveniment al recinte”, detalla l’organització.

“Garantir la protecció de tots, públic, treballadors i artistes, és el principal objectiu”, afirmen, després d’haver treballat els últims dies reforçant la parcel·la tècnica, instal·lant carpes i fins i fins i tot havent previst repartir gratuïtament impermeables.

El festival lamenta la situació, condicionada per la meteorologia, i emplaça els afectats a retrobar-se amb el certamen l’any vinent. “El SanSan tornarà el 2020 amb més força que mai”, s’acomiaden en un comunicat emès aquesta tarda.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca