L’OFFF 2019 reunirà al Museu del Disseny de Barcelona un centenar de representants de la indústria creativa

El festival sobre les últimes tendències en creativitat, disseny i art digital estrena nova imatge

L’OFFF 2019, el Festival Internacional de Creativitat, Art i Disseny Digital de Barcelona, reunirà els dies 25, 26 i 27 moltes de les principals veus de la indústria creativa que marca les tendències de la nova imatge i estètica en els camps del disseny, la música, l’art, l’espectacle i la cultura digital. Enguany el festival ofereix 60 conferències i porta a més de 100 artistes i creadors d’arreu del món al Museu del Disseny de Barcelona, seu del certamen. Entre els convidats de l’edició hi ha un dels màxims responsables de ‘producte’ de Google, Abby Beck, l’il·lustrador Conrad Roset amb Nomada Studio o l’artista i dissenyador James Vitore.
L’OFFF presumeix una vegada més de reunir “la comunitat més àmplia de professionals del sector del disseny i creativitat local i internacional”. Amb seu a Barcelona, en els seus 18 anys d’experiència el festival ha celebrat més de 40 edicions per tot el món sota el segell ‘OFFF on tour’. El 2018, per exemple, va ser present a Milà, Lituània, Viena, Tel Aviv, Mèxic, Sevilla i Moscou. I durant la seva trajectòria també ha estat present a altres ciutats com Nova York, Londres, Lisboa i Cincinnati.

Enguany el festival ofereix 60 conferències i porta a més de 100 artistes i creadors d’arreu del món. Entre els convidats destacats d’aquesta edició hi trobem a Nomada Studio i l’il·lustrador Conrad Roset, que ens presentaran el reconegut videojoc Gris; Abby Beck, top senior product manager de Google; Munish Dabas i Mindy DelliCarpini, enginyers d’UX de Google (User experience) i a l’artista i dissenyador James Vitore.

Publicitat

Aquesta edició el festival s’inaugura amb el film The Mill dirigit per Ilya Abulkhanov, del reconegut estudi Mill+ que treballa la creació de contingut visual i efectes especials, coneguts per les seves feines d’efectes visuals de títols de crèdit com la tercera temporada de la sèrie televisiva True detective, Iron man o XMen, entre molts altres.

La cloenda de l’OFFF serà el dissabte 27 d’abril amb Main titles (títols de crèdit) que enguany serà dirigida per Chris Bjerre i serà la peça audiovisual que posarà punt i final al certamen. Una peça que recull a tots els protagonistes de la present edició del festival i que tot el públic l’espera.

Com a novetat, qquest any el festival estrena la “nova identitat”, creada per l’estudi barceloní CROWD studio, amb la voluntat del certamen d’estar “en constant evolució i creixement”. L’estudi tindrà també el seu espai durant els dies de l’OFFF per a explicar tot aquest procés de canvi i renovació de la identitat del festival.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca