La jornada Tallers Oberts BCN 2019 mostrarà l’obra plàstica de 136 espais amb més de 60 activitats

Escoles, associacions i tallers de creació compartits s'afegeixen aquest any a espais habituals d'artistes i artesans professionals

Publicitat
L’Associació d’Artistes i Artesans del FAD (A-FAD) impulsa el cap de setmana del 3 al 5 de maig una nova edició de Tallers Oberts BCN, unes jornades de portes obertes en què artistes plàstics i artesans mostren la seva obra i espai de treball a la ciutadania. Com a novetat aquest any, s’afegeixen escoles, associacions i tallers de creació compartits als espais de treball de professionals de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat que habitualment obrien les seves portes. Un total de 136 locals oferiran més d’una seixantena d’activitats com mostres pràctiques, tallers, visites guiades o ‘workshops’. Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat, l’objectiu és conèixer el treball de les persones involucrades, així com els seus serveis.
Per tercer any consecutiu la convocatòria s’ha fet extensible a tota la capital catalana i també a l’Hospitalet de Llobregat, que aporta 14 tallers. Gràcia és el districte barceloní que obrirà més espais (29), seguit de Ciutat Vella (23) i Montjuïc (22).

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes